M-SWIPE

M-SWIPE
  • Flöde 30-400 m3/h
  • Portäthet / filtreringsgrad vattenrening 80-3000 my

M-swipe rengöringssystem som gör det möjligt för operatören att enkelt rengöra filtreringsskärmen på några sekunder utan att öppna locket. M-swipes filterbehållare och rengöringssystem är tillverkade helt av rostfritt stål, kompletterat med nylonborstar vilket gör filtret mycket robust och lågt underhållskrävande.

M-swipes är idealisk för att behandla vatten laddat med ickekolloidala suspenderade fasta ämnen och är vanligtvis implementerat i välvatten, kanaler, floder och industriella applikationer. Den finns i två olika konstruktiva former, Y och L, för att kunna anpassas till olika installationslayouter .gsskärmen på några sekunder utan att öppna locket. M-swipes filterbehållare och rengöringssystem är tillverkade helt av rostfritt stål, kompletterat med nylonborstar vilket gör filtret mycket robust och lågt underhållskrävande.

Det stora utbudet av filterskärmar, försedda med ett PES eller rostfritt stål AISI 316 filtreringsnät, gör det möjligt för användaren att välja mellan olika filtreringsgrader, från 3000μm till 80μm.

M-swipes levereras komplett med tömningsventiler för tryckmätare.

FILTRERINGSPROCESS

För att behandlas kommer råvatten in i filtret genom inloppsanslutningen (IN). Suspenderade fasta ämnen hålls kvar inuti filtreringselementet och renat vätskeflöde kommer ut ur utloppsanslutningen (UT).

RENGÖRING

Den kontinuerliga uppbyggnaden av fasta ämnen som fastnar inuti filternätet skapar ett differenstryck mellan inlopp och utlopp, vilket kan läsas på filtrets manometrar. Rengöring av filterelementet måste utföras manuellt när differenstrycket mellan inlopps- och utlopps manometrarna överstiger det vägledande värdet på 0,8-1 bar.

För att utföra rengöring eller byte av filtreringselementet är det nödvändigt att isolera filtret från anläggningen, tömma det och öppna locket för att ta bort filtret.

FUNKTIONER

M-swipes-filter tillverkas med tekniska och konstruktiva egenskaper som är lämpliga för industriella applikationer och finns i två olika konstruktiva former. Dessutom kan du välja mellan två anslutningstyper: gängad och flänsad.

M-swipes filterbehållare är tillverkat i AISI 304 i rostfritt stål eller, på begäran, i AISI 316 och finns i Y och L konstruktiva former. För varje form finns fyra olika storlekar: 6, 8, 18 och 30 som skiljer sig i storleken på filtreringselementet inuti dem.

Efter svetsförfarandet utsätts kärlet för två ytbehandlingar, mikroskottsklingning och passivation. Det första ger ett större ytmotstånd och avlägsnar eventuella tillverkningsföroreningar medan den andra rekonstruerar den naturliga passiva filmen som utgör filtrets absoluta rostfrihet.

ANSLUTNING

M-swipes inlopps- och utloppsanslutningar kan vara BSPP gängade upp till 3 "och är ISO PN16-flikförband flänsat från DN80 och framåt.

m-swipe-01
m-swipe-02
m-swipe-03
m-swipe-04 (1)
m-swipe-05
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.